Andrei Mangra

A kedves üzenet persze csak baráti beszélgetés hiszen a páros már többször több helyen elmondta hogy csupán baráti kapcsolat van közöttük. 1 day agoAndrei Mangra profi táncos síelés közben a kamerák előtt megnyílt magánéletével kapcsolatban.


Toth Andi Andrei Mangra Tango Dwts 2 1 Adas Audio Youtube Dancing With The Stars Tango Dwts

713k Followers 2927 Following 1080 Posts - See Instagram photos and videos from Andrei Mangra andreimangra.

. Andi a posztban csak úgy ragyog. Andrei Mangrat a Dancing With The Stars idei évadának győztesét nem csak Tóth Andival láthatjuk sokatmondó képeken. Tóth Andi és táncpartnere Andrei Mangra között továbbra is izzik a levegő most az Instagramon üzengetnek egymásnak közös képeik alatt szúrta ki az Origo.

Ezúttal úgy tűnik egy másik hölgy személy szerint a DWTS egyik táncosa Lissák Laura csavarhatta el a fejét. Igazán boldognak tűnik egykori táncpartnere és közeli barátja Andrei Mangra karácsonyi üzenete azonban vallomásra késztette. Tóth Andi és Andrei Mangra között olyan szoros barátság alakult ki a Dancing with the Stars alatt hogy azóta is rendszeresen találkozgatnak közös programokat szerveznek buliznak sőt még a karácsonyt is együtt fogják tölteni.

A páros azóta is üzenget egymásnak a közösségi terekben most például karácsony alkalmával lehettünk szem- és fültanúi egy üzenetnek. Boldog karit- írta neki a táncos mire Andi szinte azonnal megosztotta Insta sztorijában a bejegyzést. Andrei táncpartnerét Tóth Andit nagyon közel engedte magához úgy érzi vele bármit megtud osztani sok mindenben hasonlítanak egymásra.

Bizony hiányzik neki Andrei. Nekem te vagy a kedvenc lelkendezett Andi Andrei fotója alatt mire ő így reagált. Tóth Andi és Andrei Mangra karácsonyi üzenetváltása.

Andrei Mangra máris új párra talált volna.


Passionele Paso Doble Van Kelly En Andrei Youtube In 2021 Dancing With The Stars Paso Doble Dance


Pin On Tanc


6 Senses Showdance Elena Duicu Andrei Mangra Youtube Senses Youtube Elena


Pin By Igy On Mas In 2021 Cha Cha Youtube Andy


Pin By Eva On Zene Dancing With The Stars Instagram Halloween


Paso Doble Show With Andrei Mangra Elena Duicu Youtube Paso Doble The Incredibles Flamenco


Pin On Csendelet


Pin By Eva On Zene Concert Tv


Pin By Kerdo Lilla On Bobby Brown In 2021 Bobby Brown Couple Photos Photo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel